Welkom op de site van de Zomerreis

LET OP!! De inschrijving is gesloten en kostenloos afmelden is niet mogelijk vanwege de onzekerheid die is gekomen met de Coronacrisis.

 

 

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer een week op Zomerreis. We gaan naar een prachtig deel van de Franse alpen, namelijk naar Embrun.

 

Er worden naast fietsen ook meer dan genoeg andere dingen gedaan. Zo zit ons huisje vlak bij een meer. We kunnen een stad in de buurt te bezoeken, of om een stukje te wandelen. Tussen het fietsen door ben je gezellig aan het kletsen, zit je spelletjes te spelen of ben je druk bezig met een gigantische stapel pannenkoeken wegvreten. Vervolgens geniet je 's avonds nog eens na met je mede Skeuvels of ga je vroeg naar bed om de volgende dag weer heerlijk door te gaan.

 

We vertrekken op zaterdag 11 juli en komen een week later op zaterdag 18 juli weer terug in Enschede.

 

We verwachten dat de uiteindelijke kosten van de zomerreis rond de €400,- zullen liggen. De kosten zullen achteraf via een skeuvelrekening geïnd worden. Dit bedrag is inclusief eten & drinken, vervoer en appartementen, het precieze bedrag zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid deelnemers en de beschikbare auto's. Eventuele extra activiteiten zouden extra geld kunnen kosten, wat voor eigen rekening is.

 

Wat: Zomerreis, Embrun

Wanneer: 11-18 Juli

Kosten: ±€400,-

 

Wil je mee? Inschrijven kan via het tapje inschrijven. Hier kun je ook aangeven of je een auto hebt die mee kan als vervoer, of je een rijbewijs hebt en eventueel een stuk wilt rijden. Verder moet er gekookt worden voor een grote groep, hiervoor zijn grote pannen nodig, heb jij grote pannen die mee kunnen deze week, geef dit hier dan ook aan.

 

Aanmelden kan vanaf vrijdag 24 januari om 12.00 uur en de aanmelding sluit op woensdag 1 mei! Wees snel, want vol=vol! Bij meer aanmeldingen, gaan we proberen meer slaapplekken regelen, maar we kunnen niks garanderen.

 

Groeten van de Zomerreiscommissie,

 

Paul, Isa & Jurre