Welkom op de site van de IJsreis

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer een week op IJsreis. We gaan dit jaar net als afgelopen jaren naar Collalbo, een idyllisch dorpje in de Italiaanse alpen, met een prachtige buitenbaan.

 

Er wordt naast twee keer per dag schaatsen ook meer dan genoeg andere dingen gedaan. Zo is het bij voldoende animo mogelijk om een dag te gaan skiën, de stad Bolzano te bezoeken, of om een stukje te wandelen. Ook kun je dagelijks genieten van het zwembad en de sauna in ons appartement. Tussen de trainingen door ben je gezellig aan het kletsen, zit je spelletjes te spelen of ben je druk bezig met een gigantische stapel pannenkoeken wegvreten. Vervolgens geniet je 's avonds nog eens na met je mede Skeuvels of ga je vroeg naar bed om de volgende dag weer heerlijk door te gaan.

 

Traditiegetrouw zal deze fantatische week plaatsvinden in de laatste collegeweek voor de kerstvakantie. We vertrekken op zaterdag 14 december en komen een week later op zaterdag 21 december weer terug in Enschede.

 

Het voorschot voor de hoogtestage is vastgesteld op €300,-, we verwachten dat de uiteindelijke kosten rond de €400,- zullen liggen, waardoor het verschil achteraf via een skeuvelrekening geïnd zal worden. Dit bedrag is inclusief schaatsen, eten & drinken, vervoer en appartementen, het precieze bedrag zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid deelnemers en de beschikbare auto's. Eventuele extra activiteiten zouden extra geld kunnen kosten, wat voor eigen rekening is.

 

Wat: Hoogtestage, Collalbo

Wanneer: 14-21 december

Kosten: ±€400,-

 

Wil je mee? Inschrijven kan hier. Hier kun je ook aangeven of je een auto hebt die mee kan als vervoer naar Collalbo, of je een rijbewijs hebt en eventueel een stuk wilt rijden. Verder moet er gekookt worden voor een grote groep, hiervoor zijn grote pannen nodig, heb jij grote pannen die mee kunnen deze week, geef dit hier dan ook aan.

 

Aanmelden kan vanaf dinsdag 15 oktober om 13.00 uur en de aanmelding sluit op woensdag 13 november! Wees snel, want vol=vol! Bij meer aanmeldingen, gaan we proberen meer slaapplekken regelen, maar we kunnen niks garanderen.

 

Groeten van de IJsreiscommissie,

 

Sybe & Jip