Welkom op de site van de Hoogtestage

Schaatsen in Enschede is prachtig en vooral ook praktisch, maar er gaat niks boven schaatsen op natuurijs. Frisse wind door je haren, prachtig uitzicht, krakend ijs en dikke jassen. 

 

Afgelopen jaar hadden we voor een korte periode prachtig natuurijs, maar dit valt natuurlijk niet te garanderen. Daarom organiseert Skeuvel ook dit jaar weer een Hoogtestage. Een geweldig leuk 8-daags kamp in Collalbo, Italië. Het heeft dan misschien niet de ervaring van natuurijs, maar biedt wel het prachtige berguitzicht, de frisse wind door je haren en daarnaast ook nog eens hoogtemeters. Dit in combinatie met alle andere leuke dingen er om heen zorgt er voor dat de Hoogtestage misschien nog wel leuker is dan een keertje schaatsen op natuurijs.

 

Er wordt naast twee keer per dag schaatsen ook meer dan genoeg andere dingen gedaan. Zo is het mogelijk om een dag te gaan skiën, de stad Bolzano te bezoeken, of om een stukje te wandelen. Tussen de trainingen door ben je gezellig aan het kletsen, zit je spelletjes te spelen of ben je druk bezig met een gigantische stapel pannenkoeken wegvreten. Vervolgens geniet je 's avonds nog eens na met je mede skeuvels of ga je vroeg naar bed om de volgende dag weer heerlijk door te gaan.

Dit jaar zullen schaatsers van E.S.S.V Alcedo zich bij ons voegen wat weer zorgt voor een nog grotere, gezelligere groep!

 

Traditiegetrouw zal deze fantatische week plaatsvinden in de laatste collegeweek voor de kerstvakantie. We vertrekken op zaterdag 16 december en komen een week later op zaterdag 23 december weer terug in Enschede.

 

Het voorschot voor de hoogtestage is vastgesteld op €300,-, we verwachten dat de uiteindelijke kosten rond de €350,- zullen liggen, waardoor het verschil achteraf via een skeuvelrekening geïnd zal worden. Dit bedrag is inclusief schaatsen, eten & drinken, vervoer en appartementen. Eventuele extra activiteiten zouden extra geld kunnen kosten, wat voor eigen rekening is.

 

Wat: Hoogtestage, Collalbo

Wanneer: 16-23 december

Kosten: ±€350,-

 

Wil je mee? Inschrijven kan hier. Hier kun je ook aangeven of je een auto hebt die mee kan als vervoer naar Collalbo, of je een rijbewijs hebt en eventueel een stuk wilt rijden. Verder moet er gekookt worden voor een grote groep, hiervoor zijn grote pannen nodig, heb jij grote pannen die mee kunnen deze week, geef dit hier dan ook aan. 

 

Aanmelden kan vanaf donderdag 19 oktober om 12.00 uur en de aanmelding sluit op woensdag 8 november! Wees snel, want vol=vol! Bij meer aanmeldingen, gaan we proberen meer slaapplekken regelen, maar we kunnen niks garanderen.

 

Groeten van de Hoogtestagecommissie,

Remco & Marit