Welkom op de site van de Hoogtestage

Op het hoogtepunt van de zomer gaat Skeuvel ook dit jaar weer voor een uniek hoogtepunt zorgen. Om een geweldige basis te leggen voor het schaatsen gaat Skeuvel een week fietsen in Corvara. Naast het fietsen is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en om de omgeving verder te ontdekken. Ook is het mogelijk om een dag de fiets te verruilen voor mountainbikes (mogelijk extra kosten) of wandelschoenen. 


Deze fantastische week zal traditioneel getrouw plaatsvinden in de eerste week van Augustus. We vertrekken op zondag 30 Juli en komen op maandag 7 Augustus weer terug in Enschede. 

Het voorschot voor de hoogtestage is vastgesteld op €300,-, we verwachten dat de uiteindelijke kosten rond de €350,- zullen liggen, waardoor het verschil achteraf via een skeuvelrekening geïnd zal worden. Dit bedrag is inclusief schaatsen, eten & drinken, vervoer en appartementen. Eventuele extra activiteiten zouden extra geld kunnen kosten wat voor eigen rekening is.

Wat: Hoogtestage, Corvara

Wanneer: 30-7 Juli/Augustus

Kosten: ±€350,-

 

Wil je mee? Inschrijven kan hier. Hier kun je ook aangeven of je een auto hebt die mee kan als vervoer naar Corvara, of je een rijbewijs hebt en eventueel een stuk wilt rijden. Verder moet er gekookt worden voor een grote groep, hiervoor zijn grote pannen nodig, heb jij grote pannen die mee kunnen deze week, geef dit hier dan ook aan. 

 

Aanmelden kan vanaf donderdag 8 juni om 12.00 uur en de aanmelding sluit op donderdag 6 juli! Wees snel want vol=vol! Er zijn 14 plekken beschikbaar. Bij meer aanmeldingen, gaan proberen we meer slaapplekken regelen. 

 

Groeten van de Hoogtestagecommissie,

Bouke & Mark