Welkom op de site van de Zomerhoogtestage

Mooi weer, een prachtig uitzicht, lekker dalen en heerlijk klimmen. De zomerhoogtestage biedt het allemaal! Dit jaar gaan we naar Le-Grand_Bornand in de Franse alpen. 

Heb je zin om te vlammen op de mooiste klimmen? Net als afgelopen jaar biedt dit gebied veel uitdagende klimmen net als vorig jaar. Maar dit gebied biedt ook mogelijkheden voor beginnende fietsers. Iedereen kan dus mee! 

 

Houd je van versgebakken pannenkoeken? Traditiegetrouw zullen er natuurlijk weer heerlijke pannenkoeken worden gebakken om de grote honger van het fietsen te stillen. Als je na het fietsen nog energie over hebt biedt dit gebied natuurlijk ook kansen voor een mooie wandeling. Na het fietsen zullen ook bordspelletjes en het drinken van een lekker koud biertje (of iets anders) op het programma staan. 

 

Deze fantatische week zal plaatsvinden van 20 tot en met 27 juli. We vertrekken op zaterdag 20 juli en komen een week later op zaterdag 27 juli weer terug in Enschede.

 

Het voorschot voor de hoogtestage is vastgesteld op €200,-, en zal met de Skeuvelrekening van juni worden afgeschreven van jouw rekening. We verwachten dat de uiteindelijke kosten rond de €300-375,- zullen liggen, waardoor het verschil achteraf via een Skeuvelrekening geïnd zal worden. Dit bedrag is eten & drinken, vervoer en appartementen. Eventuele extra activiteiten zouden extra geld kunnen kosten, wat voor eigen rekening is.

 

Wij hebben er al zin in!

 

Wat: zomerhoogtestage 

Wanneer: 20-27 juli

Kosten: ±€300-375,-

 

Wil je mee? Inschrijven kan hier. Hier kun je ook aangeven of je een auto (zo ja, ook of er een trekhaak is) hebt die mee kan als vervoer naar Frankrijk, of je een rijbewijs hebt. Verder moet er gekookt worden voor een grote groep, hiervoor zijn grote pannen nodig, heb jij grote pannen die mee kunnen deze week, geef dit hier dan ook aan. 

 

Aanmelden kan vanaf maandag 18 februari om 12.00 uur en de aanmelding sluit op 17 juni! Wees er snel bij want vol=vol! Bij meer aanmeldingen, gaan we proberen meer slaapplekken regelen, maar we kunnen niks garanderen.

 

Groeten van de commissie,

Rutger en Jurre